Logos

Teatrul pentru copii și tineret – ”Colibri”

Adresa: România, orașul Craiova, Calea București 56

GPS: GPS 44.315116, 23.821568

Tel. de contact: +40 251 416 323

E-mail: craiovacolibri@yahoo.com, colibricolibri2012@yahoo.ro

Website: http://teatrulcolibri.ro/

pagină Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulColibri/

Program de vizitare: în conformitate cu programul din luna în curs

Teatrul pentru copii și tineret – ”Colibri” este ultima noastră propunere din traseul extins „Artă și cultură“. Teatrul este înființat în anul 1949, ca secție de Teatru de Păpuși a Teatrului Național Marin Sorescu, devenind o instituție autonomă din 1956. În acest moment teatrul dispune de o sală de spectacole, o sală multifuncțională, spații pentru ateliere creative și expoziții, ateliere de lucru și producție, precum și birouri. Teatrul ”Colibri” are un repertoriu de 20 de spectacole permanente, organizează spectacole de stradă, festivaluri precum ”Păpușile cuceresc strada”, ateliere și alte activități culturale, precum Terapie cu păpuși, Maraton de păpuși etc. Teatrul participă și la cele mai importante festivaluri teatrale din țară, dar și la unele internaționale în Europa, Asia și Africa.

Avem speranța că v-ați bucurat de bogatele colecții din muzele și galeriile alese  de noi, de spectacolele muzicale sau de teatru în obiectivele care au făcut parte din traseul „Artă și cultură“.

Pentru întoarcerea către punctul de plecare orașul Veliko Tarnovo, vă propunem să treceți Dunărea cu bacul la Turnu Măgurele - Nikopol.

Cazare